P-body

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
P-body
Blue! Orange has always been my favorite.
GLaDOS

P-body, Atlaksen pitkä ja jäntevä kumppani, on toinen kahdesta GLaDOSin tekemästä robotista yhteistyötestauksen suunnitelmaa varten, jonka tarkoituksena oli lopettaa ihmisten käyttö testauksessa. GLaDOS loi yhteistyötestauksen Chellin tapettua hänet Portalissa. Atlaksen kanssa, kaksikko kohtaa sarjan GLaDOSin tekemiä kokeita, joissa käytetään monia Chellin yksinpelissä kohtaamia näkökulmia.

Kummankin, P-bodyn ja Atlaksen, äänenä toimii Dee Bradley Baker.

Testauksen viimeisissä vaiheissa GLaDOS paljastaa, että vaikka yhteistyötestauksen suunnitelmalla on omat käyttönsä, hän tarvitsee ihmistestausta tiedettä varten - ei robotteja. GLaDOS paljastaa myös, että ihmisiä on lukittuna muinaisessa Aperture-laitoksessa. Siellä roboteille annetaan tehtäväksi selviutuä vanhasta testikammiosta ja avata suuri varasto, jossa ihmisiä pidetään ilmeisesti jonkinasteisessa kryogeenisessa tilassa. Tämän tehtyä robotit ovat 'pelastaneet tieteen'.

Galleria

Triviaa

  • P-body ilmestyy hetkeksi aikaa näkyviin yksinpelissä. Saapuessaan Wheatleyn testikammioon, johon hän "tekee poistumistien", P-bodyn voi nähdä poistumistien alueella katsomassa kohti pelaajaa, ennenkuin se juoksee poistumisovesta sisään.