Hylkimisgeeli

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
Repulsion Gel.png
Oh, in case you got covered in that repulsion gel, here's some advice the lab boys gave me: DO NOT get covered in the repulsion gel.
Cave Johnson

Hylkimisgeeli on vaalean sininen geeli, joka hylkii esineitä. Pelaaja tai esine, joka osuu hylkimisgeelin peittämään pintaan, pomppaa pois kovaa vauhtia. Geelipintaiselta tasolta hyppääminen saa pelaajan pomppaamaan korkeammalle kuin normaali hyppy. Liukumisgeelin kanssa yhdistettynä, pelaaja voi päästä erikosen pitkiä matkoja paikoissa, joissa portaalimatkaaminen on mahdotonta. Esineet kuten esimerkiksi Varastokuutiot ja tykit voidaan peittää hylkimisgeeliin, jolloin esineet alkavat pomppia hallitsemattomasti.

Kyyristyminen saa hyppimisvaikutuksen loppumaan ja se on käytännöllinen, kun pelaajan on muutoin vaikeaa lopettaa hyppiminen.

Havainnollistamiset

Asiaan liittyvät saavutukset

Vertikaalisesti rajoittumaton
Vertikaalisesti rajoittumaton
Hallitse pomppugeelin käyttö
Schrödingerin koppi
Schrödingerin koppi
Ota siniseksi maalattu laatikko kiinni, ennen kuin se koskettaa maata

Galleria

Historia

  • Aperturen toinen yritys luoda ruokavaliolisuketta tuotti hylkimisgeelin, joka on makeampaa ja hieman vähemmän myrkyllisempi versio lasikuitueristyksestä, joka aiheutti jo-sulautetut ruoka-ainesten pompahtavan laajentuneesta vatsalaukusta suoraan suuhun ja sieltä ulos.
    • Tuote vedettiin pois myynnistä useasta eri syystä.

Triviaa

  • Toistuvista varoituksista huolimatta, hylkimisgeeli ei vahingoita pelaajaa, mutta se haittaa pelaajan näkökenttää jonkinaikaa.