Portal 2 Luku 1 Testikammio 02

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search


Luku 1 - Testikammio 02
sp_a1_intro3.bsp Portaaliase

Chamber number 0.pngChamber number 2.png


Test Chamber Infobox previous.png
Test Chamber Infobox next.png
Test Chamber Infobox Portal Guy.png
Chamber progress 0.pngChamber progress 2.pngChamber progress slash.pngChamber progress 1.pngChamber progress 9.png


Portal 2 Chapter 1 Test Chamber 02.png
Chamber icon cube dispenser.pngChamber icon cube button.pngChamber icon cube hazard.pngChamber icon player button.pngChamber icon water hazard.png
Chamber icon fling enter.pngChamber icon fling exit.pngChamber icon turret hazard.pngChamber icon dirty water.pngChamber icon blades hazard.png

Tämä on pelin kolmas taso ja siinä esitellään pelaajalle yhden portaalin versio Aperture Sciencen Kannettavasta Portaalilaitteesta. Taso on rapistuneessa osassa Aperture Sciencen laitosta ja sitä on osittain koristeltu monimutkaisilla seinämaalauksilla. Staattisten Portaaleiden ja Kannettavan Portaalilaitteen avulla pelaaja voi ohittaa monia esteitä ja liikkua syvemmälle laitosta Kammiosulun kautta. Nämä kaksi kammiota vastaavat koekammioita 02 ja 03 alkuperäisessä Portalissa.

Vaarat

Ei ole.

Opas

  • Mene ovesta ja portaita pitkin alas keskusalueelle, jossa on koroke.
  • Kun olet laskeutunut, kävele ylös spiraalin-muotoisesti aseteltuja paneeleita, jotta saisit Kannettavan Portaalilaitteen.
  • Luo portaali, käyttämällä pääampumisnäppäintä, yhteen vierellä olevista seinistä ja kävele sen läpi. Kävele sitten ramppia pitkin oikealle.
  • Jatka kävelemistä useiden huoneiden läpi, kunnes saavut kielekkeelle. Hyppää kielekkeeltä ja huomioi oranssi portaali vasemmalla.
  • Luo portaali yhdelle vierellä olevista seinistä, kävele sen läpi ja huomioi ovi vasemmalla.
  • Ammu portaali yhdelle seinistä samalle seinälle oven kanssa, kävele takaisin oranssin portaalin läpi ja mene ovesta Kammiosulkuun.

Video-opas

Download Lataa demotiedosto

Musiikki

Pääartikkeli: Portal 2 soundtrack

Ghost of Rattman by Aperture Science Psychoacoustics Laboratory [4:06] | Download Lataa | Play icon.png Toista

Galleria