Portal 2 Luku 1 Testikammiot 3 & 4

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search


Luku 1 - Testikammio 03
sp_a1_intro4.bsp Pehmeää jazzia

Chamber number 0.pngChamber number 3.png


Test Chamber Infobox previous.png
Test Chamber Infobox next disabled.png
Test Chamber Infobox Portal Guy.png
Chamber progress 0.pngChamber progress 3.pngChamber progress slash.pngChamber progress 1.pngChamber progress 9.png


Portal 2 Chapter 1 Test Chamber 03.png

Nämä rappeutuneet kammiot ovat pelin neljännestä tasosta ja ne tutustuttavat pelaajan käyttämään useaa Raskasta kuutiota portaaleidensa kanssa. Kammioissa oppii myös käyttämään Kannettavaa portaalilaitetta mahdottomiin paikkoihin pääsemiseen. Kammiot ovat Portalista tuttuja 04- ja 05-kammioita. Kammiossa 04 on myös Rat Manin pesä, joka on koristeltu monella hänen seinämaalauksillaan, joista on tullut hänen tavaramerkkinsä.

Vaarat

  • Ei ole

Opas

Kammio 03

  • Kun saavut kammioon, tarkkaile Raskaan kuution kuiluun tippumista. Ammu portaali kuution alle tai vaihtoehtoisesti hyppää alas, ammu portaali seinään ja sitten vie kuutio portaalisi läpi.
  • Pistä kuutio Raskaansarjan Supertörmäyksen Superpainikkeelle. Jatka ovesta kammioon 04.

Kammio 04

  • Tarkkaile oranssia portaalia huoneen toisessa päässä olevalla tasanteella. Laita portaali seinään ja kävele mainitulle tasanteelle.
  • Laita portaali seinään toisella puolella olevalle tasanteelle. Nyt voit ottaa kuution oranssin portaalin läpi. Pistä kuutio toiselle oven edessä oleville nappuloille.
  • Ovelta toisessa päässä on kuilu jossa on kuutio. Ammu portaali kuution alle saadaksesi kuution tasanteelle oranssin kuution kautta. Seuraa kuutiota uuden portaalin avulla nykyisellä tasollasi, kumpi vain on kätevin, pistä kuutio jäljellä olevalle napille ja jatka ovesta.
  • Katso oranssia portaalia ylhäällä, lasin toisella puolella. Laita portaali jollekin ympärillä olevista seinistä ja kävele sen läpi lasin toiselle puolelle.
  • Käänny ympäri ja mene tuhoutuneen seinän läpi päästäksesi kammiosululle. Seinän sisällä olevassa osiossa on portaat jotka vievät Rat Manin pesään.
Luku 1 - Testikammio 04
sp_a1_intro4.bsp Pehmeää jazzia

Chamber number 0.pngChamber number 4.png


Test Chamber Infobox previous disabled.png
Test Chamber Infobox next.png
Test Chamber Infobox Portal Guy.png
Chamber progress 0.pngChamber progress 4.pngChamber progress slash.pngChamber progress 1.pngChamber progress 9.png


Portal 2 Chapter 1 Test Chamber 04.png
Chamber icon cube dispenser.pngChamber icon cube button on.pngChamber icon cube hazard.pngChamber icon player button.pngChamber icon water hazard.png
Chamber icon fling enter.pngChamber icon fling exit.pngChamber icon turret hazard.pngChamber icon dirty water.pngChamber icon blades hazard.png

Video-opas

Download Lataa demotiedosto


Galleria