Portal 2 Luku 1 Testikammio 5

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search


Luku 1 - Testikammio 05
sp_a1_intro5.bsp Vauhdikas Kuutio

Chamber number 0.pngChamber number 5.png


Test Chamber Infobox previous.png
Test Chamber Infobox next.png
Test Chamber Infobox Portal Guy.png
Chamber progress 0.pngChamber progress 5.pngChamber progress slash.pngChamber progress 1.pngChamber progress 9.png


Portal 2 Chapter 1 Test Chamber 05.png
Chamber icon cube dispenser on.pngChamber icon cube button on.pngChamber icon cube hazard on.pngChamber icon player button.pngChamber icon water hazard on.png
Chamber icon fling enter.pngChamber icon fling exit.pngChamber icon turret hazard.pngChamber icon dirty water.pngChamber icon blades hazard.png

Tämä on pelin viides taso ja kuten muutkin aiemmat tasot, myös tämä on rappeutunut testikammio. Se esittelee pelaajalle joitain tavallisia portaalien fysiikan periaatteita, kuten esimerkiksi miten nopeutta ja vauhtia voi käyttää portaalien kanssa. Kammiossa esitellään myös Paneelit, ja ne voi aktivoida nappien avulla. Lopuksi, Ensimmäinen ympäristöriski, Mönjä, esitellään mahdollisen epäonnistumisen yhteydessä.

Vaarat

Opas

  • Ammu portaali maahan ja mene läpi päästäksesi rikkoontuneen seinän läpi.
  • Laita portaali huoneen oikeassa kulmassa olevalle Tärkeiden Laitteiden Purkautumisaukon alle, ja paina sitten nappia oranssin portaalin alla tiputtaaksesi Raskaan Varastokuution.
  • Aseta äskettäin hankittu kuutio Raskaansarjan Supertörmäyksen Superpainikkeelle aktivoidaksesi paneelipohjaiset portaat vasemmalla. Nouse portaat ylös päästäksesi kahdelle napille.
  • Nappi vasemmalla ohjaa Purkautumisaukkoa ja oikealla oleva nappi ohjaa isoa paneelia, joka kääntyy 90° myötäpäivään. Paina ensin vasenta nappia ja ammu tämän jälkeen ammu portaali purkautumisaukon alla olevalle tasanteelle. Oikealla olevaa nappia pitää painaa kuution tullessa ulos aukosta, jotta se pysäytettäisiin portaalista ulostulon jälkeen.
  • Vie kuutio toiselle napille avataksesi Kammiosulun oven.

Video-opas

Download Lataa demotiedosto

Musiikki

Pääartikkeli: Portal 2 soundtrack

Haunted Panels by Aperture Science Psychoacoustics Laboratory [1:36] | Download Lataa | Play icon.png Toista

Galleria