Summer Mapping Initiative

From the Portal Wiki
< Summer Mapping Initiative
Revision as of 14:21, 13 October 2012 by Wormhole (talk | contribs) (Added translation)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search


Spotlight current.png

Summer Mapping Initiative oli yhteisön järjestämä karttakisa Portal 2-pelissä, jota sponsoroi thinkingwithportals.com ja Aperture Sciencen Yhteisön Osallistumista Kehittävä Osasto joka Erikoistuu Koekammioiden Suunnitteluun ja Kenttien Ideoiden Lähettämiseen-ryhmä (englanniksi Aperture Science Community Outreach Development Department Specializing in Testchamber Design and Course Idea Submission eli lyhyemmin ASCODDSiTDaCIS). Osaanotot vuoden 2011 kisaan suljettiin 7. kesäkuuta 2011.

Säännöt

Kartat arvioitiin kolmella perusteella: ongelman monimutkaisuus, visuaalinen ulkoasu ja tyyliuskoisuus (50-luvun tyyli, nykyaikainen tyyli jne.). Osallistuneet saivat käyttää vain Portal 2-pelin sisältöä ja karttojen piti liittyä samaan peliin. Yksin- ja moninpelikarttoja hyväksyttiin osallistumiskarttoina. Karttojen piti olla yhtenä .bsp-tiedostona, mutta siinä sai olla enemmän kuin yksi kammio. Lisää säännöistä, rajoituksista ja usein kysyttyjä kysymyksiä voi käydä katsomassa kisan FAQ-sivulla (englanniksi).

Tulokset

Tulokset ilmoitettiin thinkingwithportals.comin foorumeilla 23. kesäkuuta[1], 2011 ja varmistettiin 27. kesäkuuta 2011 virallisella blogimerkinnällä[2]. Kisaan osallistui yli 280 karttaa ja niiden arvioimiseen meni 13 tuomarilta yli 140 tuntia peliaikaa niiden ratkaisemiseen ja arviointiin. Jokainen osallistunut kartta listattiin foorumeilla 29. kesäkuuta 2011 [3] arvosanoillaan.

Sijoitus Kartan nimi Tekijä Arvosana
1st Patent Pending ebola 4.66
2nd Infinifling MrTwoVideoCards 4.62
3rd1 Edifice Omnicoder 4.62
4th Sphere: Delta Bunsen! Lobster 4.58
5th Cubes 'n' Funnels Will T. 4.50

1Omnicoder ansaitsi myös kunniamaininnan

Palkinnot

Valve palkitsi kolme parhainta karttaa seuraavanlaisilla Portal 2-aiheisilla tuotteilla:

Galleria

Lähteet

  1. Summer Mapping Initiative - Contest Winners thinkingwithportals.comin foorumit (englanniksi)
  2. Summer Mapping Initiative Winners virallisessa blogissa (englanniksi)
  3. http://forums.thinkingwithportals.com/mapping-contest/full-list-of-contest-map-ratings-t3842.html Täysilistaus kisaan osallistuneista ja karttojen arvosanat (englanniksi)

Katso myös