Radio

From the Portal Wiki
Jump to: navigation, search
Radio Portalissa
Here, let me put on some adventure music.
Seikkailupallo

Radiot ovat sekalaisia esineitä, jotka esiintyvät Portal-sarjassa ja näyttävät olevan yksinkertaisia AM/FM-radioita. Radiot otetaan käyttöön heti Portalin alussa, ja ne tekevät nopean esiintymisen Portal 2:ssa. Kun radiot nähdään, ne ovat yleensä päällä ja soittavat nopeatempoista versiota Portalin lopusta olevasta kappaleesta ("Still Alive").

Radioilla ei ollut Portalissa aluksi mitään selvää tarkoitusta ja ne näyttivät olevan vain tunnelman luontia varten. 1. maaliskuuta 2011 tehty päivitys kuitenkin lisäsi 26 radiota peliin, joista suurin osa oli piilotettu testikammioihin, ja lisäsivät uuden saa saavutuksen, "Transmission Received". Tämä päivitys saavutuksensa ja päivitystietojensa kansa paljastuivat myöhemmin olevan osa Portal ARGia. Muiden asioiden ohella, päivitys muutti radioita siten, että ne voivat toistaa Morsekoodia tapaista signaalia, kun ne asetti tiettyyn kohtaan kammiota. Kaikki signaalit piti olla löydettynä, jotta pelaaja saisi saavutuksen.

Radiot eivät ole suuressa roolissa Portal 2-pelissä ja ne tekevät vain yhden esiintymisen luvussa 2.

Triviaa

  • Luvussa 2: Kylmäkäynnistys, testikammiossa 6, radio on löydettävissä "roskan" seasta, jotka poistuvat Tärkeiden Laitteiden Purkautumisaukosta, ja se on olennainen osa "Viimeinen viesti"-saavutuksesta.


Asiaan liittyvät saavutukset

Portal

Transmission Received
Transmission Received
..?

Portal 2

Viimeinen viesti
Viimeinen viesti
Löydä piilotettu viesti yhdestä Rat Manin sopista