Oracle-tykki

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
Oracle-tykki juuttuneena Tärkeiden Laitteiden Purkautumisaukkoon
I'm different.
Oracle Turret

Oracle-tykki on ystävällinen Tykki, joka kohdataan kahdesti Portal 2:ssa. Vaikka Oracle-tykki jää nimeämättä pelissä, se paljastettiin haastattelussa Valven käsikirjoittajien kanssa.[1]

Kohtaamiset

Luku 1

Oracle-tykki matkalla vapahduslinjalle

Pelaaja kohtaa ensikerran Oracle-tykin Luvussa 1 Portal 2:ssa, jolloin se on juuttuneena pneumaattiseen kuljetusputkeen. Oracle-tykki pyytää pelaajaa auttamaan sitä ja ottamaan sen mukaansa, mutta pelaaja ei pääse siihen käsiksi ja Wheatley ohjeistaa pelaajaa kulkemaan sen ohi ja jättää se huomioimatta.

Luku 5

Toinen kohtaaminen Oracle-tykin kanssa tapahtuu Tykkien vapahduslinjalla. Pelaaja voi nostaa tykin linjalta, jolloin se kiittää ja pelaaja ansaitsee saavutuksen sen pelastamisesta. Pelastuksen jälkeen Oracle-tykki kertoo useita kryptisiä viestejä, joista yksi viittaa "hänen nimensä olevan Caroline".

Jos pelaaja jättää sen huomiotta, Oracle-tykki jatkaa matkaansa vapahduslinjalla ja katoaa. Se oletetaan poltetuksi ja tuhotuksi.

Asiaan liittyvät saavutukset

Portal 2

Ei kanneta kaunaa
Ei kanneta kaunaa
Pelasta tykki vapahdukselta

Katso myös

Lähteet

  1. Valve Portal 2-pelistä: Juonipaljastushaastattelu osa yksi, John Walker, rockpapershotgun.com, 27. huhtikuuta 2011. Luettu 30. huhtikuuta 2011.