Caroline

From the Portal Wiki
< Caroline
Revision as of 05:13, 13 June 2023 by Naleksuh (talk | contribs) (Reverting vandalism)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Caroline
She's the backbone of this facility. Pretty as a postcard, too. Sorry, fellas. She's married. To science.
Cave Johnson

Caroline esiintyy ensimmäisen kerran Portal 2-pelissä Cave Johnsonin sihteerinä. Hänestä ei tiedetä paljoa itse hahmona, sillä häntä ei koskaan nähdä, vaan hänestä kuullaan Cave Johnsonin ääninauhoitteiden aikana. Nauhoituksista käy ilmi, että Cave pitää häntä arvokkaana sanoen, että "hän on tämän laitoksen kantava voima".

Carolinen äänenä toimii Ellen McLain.

Hänen kohtalonsa

Kun Cave Johnsonin tila huononee ja huomataan, että on hyvinkin mahdollista ettei hän näkisi tekoälyprojektinsa valmistumista, hän tekee selväksi, että Caroline ottaa laitoksen haltuunsa ja jos tarve on, hänen paikkansa tekoälyn aivona. Pelaajan seikkailessa vanhassa laitoksessa perunaGLaDOSin kanssa, GLaDOSille tulee muistikuvia Cave Johnsonista ja hän huomaa vastailevansa Caven ääninauhoitteiden ohjeisiin.

Käy ilmi, että Carolinen tajunta siirrettiin tekoälyyn, joka nimettiin GLaDOSiksi, ja GLaDOS tajuaa tämän hiljalleen kuunnellessaan ääninauhoitteita. Hänen käytös muuttuu pikkuhiljaa, kun hänen muistonsa Carolinesta tulevat mieleen ja hän väittää kääntäneensä uuden sivun. Voitettuaan Wheatleyn ja tultuaan laitoksen hallintaan, GLaDOS kiittää Chellia muistuttamasta kuka hän on, ennenkuin hän poistaa Carolinen muistot. Ei koskaan käy selväksi kuinka paljon GLaDOSista oli Carolinea.

Triviaa

Galleria

Katso myös