Seikkailupallo

From the Portal Wiki
Jump to navigation Jump to search
AdventureCore.png
I don't want to scare you, but, I'm an Adventure Sphere. Designed for danger. So, why don't you go ahead and have yourself a little lady break, and I'll just take it from here.
Seikkailupallo Chellille

Seikkailupallo, joka kutsuu itseään Rick-nimellä, on korruptoitunut persoonallisuusydin. Se on ohjelmoitu mieheksi ja sen ensiesiintyminen on Portal 2-pelissä. Hän on yksi niistä ytimistä, jotka GLaDOS lähettää Chellille, jotka se kiinnittäisi Wheatleyyn, jotta se aloittaisi Ytimensiirto-prosessin.

Seikkailupallo puhuu kuten stereotyyppinen "kovis", käyttäen suurimman osan ajastaan rehentelemällä rohkeudestaan ja vaaran halustaan. Nähdessään Chellin hän alkaa flirttailla hänen kanssaan ja tekee toinen toistaan sovinistisempia kommentteja. Hän yrittää jopa (onnistumatta) saada Chellin pitämään "pikkutyttö tauon", kun hän hoitelisi Wheatleyn itse.

Avaruuspallon äänenä toimii Nolan North.

Triviaa

  • Kun GLaDOS lähettää hänet Chellille kiinnitettäväksi, hän roikkuu ja heiluu vaijerin päässä, aivan tyypillisen 'seikkailijan, joka tulee pelastamaan tilanteen' mallin mukaan.
  • Seikkailupallo tekee yhdessä kohdassa viittauksen hänen luikuisiin mustiin vöihinsä kamppailulajeissa, joihin lukeutu "Larate". Larate mainittiin ensimmäisenä Valven moninpelissä Team Fortress 2ssa piilotetulla sivulla WAR! päivityksessä.
  • Käyttämättömissä äänitiedostoissa Rickin kuullaan huutavan molemmille ytimille, Avaruuspallolle ja Faktapallolle. Näitä voitaisiin käyttää yhteen asiaan kolmesta: Kun he ovat häkissä ennen taistelua, kun ne ovat kiinnitettynä Keskusytimen vartaloon tai kun Seikkailupallo ja Faktapallo olisivat olleet lopussa olevassa videossa.
  • Kun Chell asettaa viimeisen portaalinsa Kuuhun, Rick syöksyy avaruuteen ennen Wheatleyta ja Avaruuspalloa.